Verzending en retouren

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Je pakket wordt de eerstvolgende werkdag bij Postnl aangeboden.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzending van een bestelling waarvan het totale bedrag € 35,- of meer bedraagt, is binnen Nederland en België gratis.
Bij ieder artikel staan de verzendkosten apart vermeld. Dat betekend niet dat bij het bestellen van een tweede artikel de verzendkosten worden verdubbeld. Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten per bestelling.

Afhalen kan op ons kantooradres (alleen op afspraak)
Dinkel 29
1273 PP te Huizen


lichte artikelen zware artikelen of 15 lichte artikelen pakket of 3 zware artikelen
Nederland 1,95 3,60 6,95
België 2,88 9,60 13,00
Afhalen 0,10 0,10 0,10


Wanneer kan ik iets retour sturen?

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Na ontvangst van de retouren betalen wij je binnen 14 dagen het volledige bedrag van de aankoop terug inclusief de betaalde verzendkosten. De verzendkosten van het retour sturen zijn voor rekening van de koper. Hier vind je het formulier om je bestelling te herroepen.

Ben je niet tevreden over je aankopen na de wettelijke termijnen neem dan contact met ons op. Wij willen graag dat onze klanten tevreden zijn over allesleutelhangers.nl, ook als de wettelijke termijnen verstreken zijn. Retour sturen kan naar het volgende adres onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer:


Allesleutelhangers
Dinkel 29
1273 PP te Huizen